Οι λόγοι που το σεξ το καλοκαίρι είναι καλύτερο!!!!

Κατά τη διάρκεια του χρόνου το σεξ πολλές φορές δεν είναι στις προτεραιότητες. Δουλειά, meetings, υποχρεώσεις, παιδιά, προβλήματα, έλλειψη χρόνου και διάθεσης συντελούν στο να έρχεται το σεξ σε δεύτερη μοίρα. Το θέμα είναι πως με το τρόπο αυτό το ζευγάρι απομακρύνεται και οι δύο σύντροφοι αρχίζουν σίγα σιγά να χάνουν το ερωτικό τους ενδιαφέρον.

Οι διακοπές λοιπόν προσφέρονται για επανένωση. Χαλαρή διάθεση, χρόνος, ηρεμία, ξεκούραση, φλερτ, ερωτισμός, ήλιος και θάλασσα αρκούν για να δημιουργήσουν την κατάλληλη ατμοσφαίρα. Και οι δύο σύντροφοι έχουν πλέον την όρεξη να διεκδικήσουν ο ένας τον άλλον.

Το σεξ πλέον αποτελεί ευχαρίστηση και όχι αγγαρεία. Κάτι επίσης, πολύ βασικό είναι πως το σπίτι είναι συναισθηματικά φορτισμένο. Αυτό σημαίνει πως το σεξ γίνεται ρουτίνα μέσα σ΄αυτό. Σαν ιεροτελεστία στον ίδιο χώρο. Ασυνείδητα ή συνειδητά κάποια στιγμή το βαριέσαι. Η ανανέωση λοιπόν έρχεται όταν αλλάζει το περιβάλλον αλλά και οι συνθήκες.

Χαρείτε λοιπόν τον έρωτά το καλοκαίρι, ελάτε πιο κοντά ο ένας στον άλλον και διεκδικήστε ερωτικά τον σύντροφό σας. Το σεξ είναι υγεία αλλά και η βασική επικοινωνία του ζευγαριού μην το ξεχνάτε.

Πηγή: Jenny.gr