Ο τσακωμός ζεύγους έστειλε στο Μακάρειο Νοσοκομείο 3 μηνών βρέφος

Στο Μακάρειο Νοσοκομείο νοσηλεύεται από χθες βράδυ βρέφος 3 μηνών – Χτυπήθηκε από αντικείμενο που έριξε ο πατέρας του κατά την διάρκεια λογομαχίας που είχε με την μητέρα – Καταγγελία στην Αστυνομία από λειτουργό του Γραφείου Ευημερίας…

Το περιστατικό σύμφωνα με πληροφορίες της Cyprus Times εκτυλίχθηκε το βράδυ της Κυριακής. Συγκεκριμένα το τριών μηνών βρέφος μεταφέρθηκε με χτύπημα στο κεφάλι, αρχικά σε ιδιωτικό νοσηλευτήριο και ακολούθως στο Μακάρειο Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία που έχει ενώπιον της η Αστυνομία, όλα έγιναν πάνω σε καυγά που είχαν οι γονείς του μικρού κοριτσιού. Σύμφωνα με αστυνομική πηγή, ο πατέρας κατά την διάρκεια λογομαχίας που είχε με την μητέρα, πέταξε προς το μέρος της τσάντα, με αποτέλεσμα αυτή να χτυπήσει το βρέφος το οποίο εκείνη την ώρα η μητέρα κρατούσε στα χέρια της.

Αφού το βρέφος μεταφέρθηκε στο ιδιωτικό νοσηλευτήριο, λειτουργός του Γραφείου Ευημερίας κατήγγειλε την υπόθεση στην Αστυνομία. Όπως πληροφορείται η Cyprus Times, το βρέφος φέρει εκχύμωση και εκδορά στο κεφάλι, ενώ εξετάστηκε και από ιατροδικαστή.

Οι εξετάσεις για την υπόθεση βρίσκονται σε αρχικό στάδιο, με τη διερεύνηση να επικεντρώνεται στο κατά πόσον όντως πρόκειται για ατύχημα ή στην υπόθεση προκύπτουν και άλλα αδικήματα. Σημειώνεται πάντως, πως δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να προκύψει και σύλληψη του πατέρα στα πλαίσια διερεύνησης της υπόθεσης.

Της Ιωάννας Μάντζιηπα

cyprustimes.com.cy