Μία ποδηλατική βόλτα στη Λεμεσό και… ενισχύσουμε την Εντατική Μονάδα Νεογνών Νοσοκομείου Λεμεσού

Πάρε το ποδήλατο σου και πάμε να ενισχύσουμε την Εντατική Μονάδα Νεογνών του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού. Όσο απλό ακούγεται, τόσο απλό είναι…

Μία δική σου χαλαρή, πρωινή, βόλτα Σαββάτου με το ποδήλατο στην πόλη είναι αρκετή για να στηρίξεις τα μικρά πλασματάκια που μόλις ήρθαν στον κόσμο και δίνουν τον δικό τους μεγάλο αγώνα.

Για πρώτη φορά, φέτος, διοργανώνεται ποδηλατικός γύρος στην πόλη με σκοπό να συλλεγούν χρήματα και να αγοραστεί υλικοτεχνικός εξοπλισμός για την Εντατική Μονάδα Νεογνών του Γενικού Νοσοκομείου Λεμεσού.

Η Μονάδα Εντατικής Νεογνών του Νοσοκομείου Λεμεσού χρειάζεται άμεση στήριξη από όλους ώστε να συνεχίσει, όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, τη συνέχιση του τόσο σημαντικού έργου που επιτελεί για τα βρέφη των επαρχιών Λεμεσού και Πάφου.

Τα χρήματα που θα συλλεγούν μέσα από χορηγίες καθώς και ο εξοπλισμός θα διατεθούν στο Γενικό Νοσοκομείου Λεμεσού σε μικρή τελετή που θα διεξαχθεί στο Διοικητήριο Λεμεσού στον τερματισμό της διαδρομής.

Πότε: 29 Ιουνίου, ημέρα Σάββατο

Που: Αφετηρία της διαδρομής ο χώρος στάθμευσης έναντι από το Costa Coffee στη Λεωφόρο Μακαρίου με κατεύθυνση προς τον κυκλικό κόμβο Αγίου Νικολάου και διαμέσου του παραλιακού δρόμου, κατάληξη στο Διοικητήριο Λεμεσού (οδό Ανεξαρτησίας).

Ώρα εκκίνησης: 9:30 π.μ.

Αναμενόμενη ώρα τερματισμού: Γύρω στις 10:30 π.μ.