Γιώργος Ρούσσος-Νατάσα Τούρζα: Έγιναν γονείς για τρίτη φορά! (pic)

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει το ζευγάρι!

Ο Γιώργος Ρούσσος και η Νατάσα Τούρζα έγιναν γονείς για πρώτη φορά.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η μανούλα, μέσα από ανάρτησή της στο Instagram, όπου τη βλέπουμε να κρατά στην αγκαλιά της το νεογέννητο αγοράκι της, το οποίο θα πάρει το όνομα Δημήτρης!

Δεν υπάρχουν λόγια..Η καρδιά μου είναι έτοιμη να εκραγεί! Ποτέ δεν φαντάστηκα πόση πολλή αγάπη μπορεί να χωρέσει μέσα της. Επιτέλους έχουμε στην αγκαλιά μας το μικρό μας αγοράκι μετά από μια ομολογουμένως πάρα πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη. Μια εγκυμοσύνη που οι μήνες της φάνταζαν βουνό. Βουνό που ισοπεδώθηκε μονομιάς με το πρώτο του κλάμα. Γιατρε μας @sozosf σε ευχαριστούμε που είσαι πάντα δίπλα μας. Αν δεν Ησουν εσύ όλα θα ηταν δυσκολότερα. @roussosg Αγάπη μου από σήμερα Γονείς τριών παιδιών! Καλό μας κουράγιο ? ???
? Δημήτρης 12/9/2019 ?

Να σας θυμήσουμε ότι το ζευγάρι έχει ακόμα 2 δίδυμα κοριτσάκια!

Να τους ζήσει και να είναι πάντα γερό και ευτυχισμένο!

View this post on Instagram

Δεν υπάρχουν λόγια..Η καρδιά μου είναι έτοιμη να εκραγεί! Ποτέ δεν φαντάστηκα πόση πολλή αγάπη μπορεί να χωρέσει μέσα της. Επιτέλους έχουμε στην αγκαλιά μας το μικρό μας αγοράκι μετά από μια ομολογουμένως πάρα πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη. Μια εγκυμοσύνη που οι μήνες της φάνταζαν βουνό. Βουνό που ισοπεδώθηκε μονομιάς με το πρώτο του κλάμα. Γιατρε μας @sozosf σε ευχαριστούμε που είσαι πάντα δίπλα μας. Αν δεν Ησουν εσύ όλα θα ηταν δυσκολότερα. @roussosg Αγάπη μου από σήμερα Γονείς τριών παιδιών! Καλό μας κουράγιο ? ??? ? Δημήτρης 12/9/2019 ? #babyboom #ourbabyboyisfinallyhere #babydemetris #blessed #momof3 #parentsof3 #newjourney

A post shared by ?????? ??????? ??????? (@natty_tourza) on