Δύσκολες ώρες για 15χρονο μαθητή στη Λεμεσό. Ενεπλάκη σε τροχαίο (pics)

Όλα συνέβησαν γύρω στις 11:00 το βράδυ, όταν δύο 15χρονοι ενώ επέβαιναν μοτοσικλέτας προσέκρουσαν σε βάν το οποίο ήταν σταθμευμένο σε σημείο στον παρακαμτήριο δρόμο του κυκλικού κόμβου Πολεμιδιών.

Συγκεκριμένα, ο 15χρονος οδηγός της μοτοσικλέτας, έχοντας ως συνεπιβάτη συνομήλικο του, σε κάποιο σημείο του δρόμου και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, έχασε τον έλεγχο του δίκυκλου και προσέκρουσε βίαια σε σταθμευμένο βαν. Οι δυο ανήλικοι έπεσαν στην άσφαλτο με αποτέλεσμα να  τραυματιστούν σοβαρά καθώς, σύμφωνα με την Αστυνομία, δεν έφεραν κράνος ασφαλείας.

Οι μαθητές όπως μας αναφέρθηκε από την Τροχαία Λεμεσού δεν είναι κάτοχοι μαθητικής άδειας ενώ διερευνάται για το ποιος από τους δυο οδηγούσε την μικρού κυβισμού μοτοσικλέτα.

Σύμφωνα μάλιστα με αυτόπτες μάρτυρες, φαίνεται πως ο οδηγός της μοτοσικλέτας κοίταξε για λίγα δευτερόλεπτα εκτός δρόμου και όχι στην πορεία του, με αποτέλεσμα να προσκρούσει στο σταθμευμένο βαν.

Ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι, μόλις ο οδηγός του βαν αντιλήφθηκε το συμβάν προσέτρεξε στο σημείο και για παροχή βοήθειας

Ο ένας εκ των δύο 15χρονων διαπιστώθηκε ότι φέρει επισκληρήδιο αιμάτωμα και πολλαπλά κατάγματα και αποφασίστηκε η μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου κρατείται για νοσηλεία στην Εντατική Μονάδα Παρακολούθησης. Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται κρίσιμη. Ο δεύτερος 15χρονος νοσηλεύεται σοβαρά σε ιδιωτική κλινική της Λεμεσού.

cyprustimes.com