Άρπαξε τον 7χρονο γιο της από Παιδική Στέγη στη Λεμεσό κι εξαφανίστηκε! (pics)

Άρπαξε το παιδί της από την Παιδική Στέγη στη Λεμεσό – Το Γραφείο Ευημερίας είχε την κηδεμονία του με απόφαση Δικαστηρίου – Υπόθεση κακοποίησης σε βάρος της μητέρας – Καταζητείται από την Αστυνομία

Η Αστυνομία καταζητεί την Lenka Ferencova, 33 ετών, από τη Σλοβακία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση αρπαγής ανήλικου προσώπου, του 7χρονου γιου της Tomas Kral, τη νόμιμη κηδεμονία του οποίου είχε το Γραφείο Ευημερίας.

Όπως πληροφορείται η Cyprus Times, με απόφαση του Δικαστηρίου, τη νόμιμη κηδεμονία του 7χρονου είχε το Γραφείο Ευημερίας, αφού εναντίον της 33χρονη υπήρχε υπόθεση κακοποίησης του παιδιού. Με διάταγμα του Δικαστηρίου, το παιδί φιλοξενείτο στην παιδική στέγη. Η μητέρα του είχε δικαίωμα να το επισκέπτεται εκεί.

Το μεσημέρι και συγκεκριμένα λίγο μετά τις 2, όταν το παιδί επέστρεφε με το σχολικό λεωφορείο στην παιδική στέγη, η 33χρονη ανέμενε έξω και μόλις το παιδί αποβιβάστηκε το άρπαξε και εξαφανίστηκε.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε λίγο αργότερα στο ΤΑΕ Λεμεσού που ξεκίνησε έρευνες για εντοπισμό μητέρας και παιδιού.

Η 33χρονη αναζητήθηκε στην οικία όπου διέμενε, ωστόσο όπως διαπιστώθηκε την είχε εγκαταλείψει προ 20 ημερών περίπου.

Οι έρευνες για εντοπισμό τους συνεχίζονται, ενώ τα στοιχεία της μητέρας έχουν τοποθετηθεί στο stop list.

Δείτε τις φωτογραφίες τους:

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο
τηλέφωνο 25-805057 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

cyprustimes.com.cy