Πασχαλινές απολαυστικές λιχουδιές από το Columbia Confectionery (pics)

Μία μοναδική γευστική εμπειρία που θα κάνει το Πάσχα σας αξέχαστο!

Οι προετοιμασίες για τη μέρα της Ανάστασης και το πασχαλινό τραπέζι ξεκίνησαν. Και ως γνωστό πασχαλινό τραπέζι χωρίς φλαούνες και τσουρέκι δε γίνεται.

Το να φτιαχτούν όμως είναι πολύ «μπελαλίδικο»  και κάποιοι δεν κατέχουν την τέχνη τους. Ευτυχώς όμως αυτό το Πάσχα το Columbia Confectionery φέρνει στο τραπέζι σας την πιο γευστική απόλαυση.

Για πρώτη φορά το Columbia θα προσφέρει κομψές επιλογές με λιχουδιές για το Πάσχα. Από παραδοσιακά τσουρέκια μέχρι και παραδοσιακές μυρωδάτες φλαούνες την Κυριακή του Πάσχα.

Αν κάποιος πάλι είναι λάτρης της σοκολάτας, η απόλαυση περνάει σε άλλο επίπεδο. Στο αφράτο παραδοσιακό τσουρέκι προστίθεται επικάλυψη κανονικής, μαύρης ή λευκής σοκολάτας και ο πειρασμός γίνεται ακόμη πιο γλυκός.

Δε σταματάει όμως εδώ! Εάν ψάχνετε για σοκολατένια αυγά είτε για παιδιά είτε για εσάς, το Columbia Confectionery προσφέρει ποικιλία από εντυπωσιακά χειροποίητα αυγά σοκολάτας με τα πιο χαριτωμένα και μοναδικά σχέδια.

Ετοιμαστείτε γιατί φέτος το Πάσχα γίνεται ακόμη πιο ξεχωριστό!

Για παραγγελίες τηλεφωνήστε στο 25892400 ή μπορείτε να βρείτε τις διαθέσιμες λιχουδιές στο κατάστημα στο Columbia Plaza!