Αυτή η μαμά ξύρισε το κεφάλι της για να δώσει ένα σημαντικό μάθημα στο γιο της!

Η μέθοδος της Virginia Mellen για να διδάξει στον γιο της ένα σημαντικό μάθημα, είναι μεν αντισυμβατική αλλά σίγουρα δίνει έμπνευση!

Tην Κυριακή η Virginia δημοσίευσε ένα ποστ στο οποίο έλεγε οτι είχε ξυρισμένο κεφάλι όταν ήταν λύκειο και αργότερα στο κολλέγιο. Την έκανε να νιώθει «άνετη, σίγουρη και ελκυστική». Τώρα όμως που είναι 27 ετών και μητέρα, διστάζει να ξανακάνει το ίδιο. Σκεφτόταν ότι όλοι θα την κρίνουν, όμως αποφάσισε να σκεφτεί το γιο της Avi πρώτα!
«Θέλω ο γιος μου να μεγαλώσει με μια μαμά που δεν παίρνει αποφάσεις για τη ζωή της ανάλογα με το τι πιστεύουν οι υπόλοιποι. Θέλω να ξέρει ότι δεν υπάρχει ένας συγκεκριμένος τρόπος να μοιάζει μια μητέρα ή μια γυναίκα».

Έτσι λοιπόν ξύρισε το κεφάλι της και κατάλαβε οτι ο γιος της ενέκρινε το νέο της look! Του αρέσει να χαϊδεύει το κεφάλι μου και να το φιλάει.

7.000 χρήστες αντέδρασαν στο σχετικό post ενώ πολλές μαμάδες τής έστειλαν αντίστοιχες φωτογραφίες με ξυρισμένα κεφάλι ή με βαμμένα μαλλιά σε έντονα χρώματα, αποδεικνύοντας ότι την υποστηρίζουν.

Λατρεύω να βλέπω τον κόσμο να γιορτάζει τη μοναδικότητα του. Εντυπωσιάστηκα από το πόσες γυναίκες ήθελαν να κάνουν το ίδιο πράγμα με εμένα και φοβόντουσαν ή ένιωθαν μεγάλες.

«Υπάρχει τεράστια πίεση για τις νέες μαμάδες να φέρονται με συγκεκριμένο τρόπο. Όμως τα παιδιά μας πρέπει να μάθουν οτι η μοναδικότητα του καθενός είναι σημαντική ! »

babyradio.gr