Η εγκυμοσύνη και η απώλεια βρεφών επηρεάζουν 1 στις 4 γυναίκες: Φωτογράφος προσπαθεί για την ευαισθητοποίηση για τα μωρά του ουράνιου τόξου! (pics)

Είναι συγκλονιστικό το να μάθεις οτι θα γίνεις γονιός. Ειδικά εάν περιμένεις ένα μωρό του ουράνιου τόξου, η εμπειρία είναι ακόμα πιο ιδιαίτερη!

Όταν ένα μωρό λέγεται οτι είναι «μωρό του ουράνιου τόξου», σημαίνει οτι το μωρό αυτό ακολουθεί μια αποτυχημένη εγκυμοσύνη, αποβολή ή θάνατο βρέφους. Αυτή η γλυκιά έκφραση χρησιμοποιήθηκε γιατί οι γονείς χρειαζόντουσαν μια αχτίδα φωτός στις γκρίζες μέρες τους, μετά από το δυσάρεστο συμβάν.

Η ​Lisa Millerick φωτογραφίζει μωρά στη ΜΕΝΝ και χρησιμοποιεί την αγάπη και τις δεξιότητές της για τις οικογένειες – για να προσφέρει τις φωτογραφίες ως κειμήλια κατά τη διάρκεια της τραγωδίας τους. «Ως εθελόντρια για το Now I Lay Me Down To Sleep, είμαι σε θέση να κληθώ μέσα στις πιο σκοτεινές ώρες της οικογένειας. Είμαι προσκεκλημένη για να συλλάβω τις λεπτομέρειες των μωρών τους που θα αγαπούν για μια ζωή. Το δώρο που λαμβάνω είναι πολύ μεγαλύτερο από το δώρο που μπορώ να δώσω πίσω. Αλλά, όπως έμαθα από αυτές τις οικογένειες, δεν μιλάνε πολύ για την εγκυμοσύνη και την απώλεια βρεφών. Είναι μάλλον θέμα ταμπού για πολλούς. Και, ενώ καταλαβαίνω ότι η απώλεια είναι δυσάρεστη, είναι επίσης ένα πολύ σημαντικό και αναγκαίο κομμάτι της θεραπευτικής διαδικασίας. 1 στις 4 εγκυμοσύνες θα οδηγήσει σε αποβολή ή θνησιμότητα του βρέφους. Ο αριθμός αυτός είναι συγκλονιστικός, πράγμα που σημαίνει ότι πολλοί αισθάνονται ότι δεν μπορούν να μοιραστούν και να μιλήσουν για την απώλειά τους.»

Αυτή η ειδική σειρά φωτογραφιών είναι αφιερωμένη στην ευαισθητοποίηση σχετικά με την εγκυμοσύνη και τη βρεφική απώλεια. Αυτά τα μικρά μωρά είναι τα ουράνια τόξα αυτού του κόσμου. Είναι πραγματικά! Αυτά τα μωρά επιτρέπουν στις οικογένειές τους και σε όλους να αγγίζουν για να αποκτήσουν μια προοπτική – την προοπτική ότι η ζωή είναι δώρο, ο χρόνος μας είναι άγνωστος και πρέπει να τον αγκαλιάζουμε κάθε μέρα.

babyradio.gr