Συγκινημένος ο Fusco από την ανταπόκριση στην εκδήλωση της MC Media. «Βοηθήσατε το γιο μου να συνεχίζει να παλεύει»(pics)

«Όλους εσάς… Τον καθένα ξεχωριστά, που βρήκε τον χρόνο και θέλησε να βοηθήσει τον γιο μου Lucio και την οικογένεια μου, ένα μεγάλο ευχαριστώ. Όλοι μαζί το κάνατε δυνατό. Να συνεχίσει να παλεύει. Ποτέ πιο πριν δεν αισθάνθηκα τόσο υπερήφανος που όλα τα χρόνια της ζωής του, ο γιος μου τα έζησε στην Κύπρο».

Με αυτά τα λόγια και μερικά ακόμα που θέλησε να μοιραστεί με όλο τον κόσμο της Κύπρου που στέκεται στο πλευρό της οικογένειας του, μέσω μηνύματος που έστειλε στον Κύπριο ποδοσφαιριστή της ομάδας του Παραλιμνίου Κούλη Παύλου, ο Emiliano Fusco θέλησε να ευχαριστήσει όσους ανταποκρίθηκαν στην έκκληση του για βοήθεια προς τον 3χρονο γιο του που παλεύει για τη ζωή του. Όσους παρευρέθηκαν στο χθεσινό φιλανθρωπικό πανηγύρι χαράς που διοργάνωσε το Cyprus Fantasy League με τη στήριξη της MC DIGITAL MEDIA, τη συμμετοχή του «Γκολ στη Ζωή» και πολλών ακόμα ομάδων και φορέων.

Εξηγεί πως θα ήθελε να βρισκόταν και ο ίδιος σε αυτή τη φιλανθρωπική εκδήλωση ελπίδας που στήθηκε χθες στη Λεμεσό για τον 3χρονο γιο του. Όμως ο Emiliano, η σύζυγος του Cecilia και ο μικρός Lucio βρίσκονται ήδη στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, καθώς ο 3χρονος δεν έχει άλλο χρόνο στη διάθεση του και πρέπει άμεσα να αρχίσει τις πολυδάπανες θεραπείες που του δίνουν τη δυνατότητα να ελπίζει σε μια καινούρια ζωή.

Αθρόα ήταν η προσέλευση του κοινού στη χθεσινή μας εκδήλωση. Πέραν των 600 ατόμων ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση μας για οικονομική βοήθεια του Lucio, με μικρούς και μεγάλους να προσφέρουν με τις εισφορές τους ελπίδα και παράλληλα να διασκεδάζουν με τη ψυχή τους.

Τουρνουά ποδοσφαίρου, βόλτες με πόνι, παιχνίδια survivor για τους μικρούς μας φίλους, παιχνίδια στόχων, τοίχος ευχών, φωτογραφίες και αυτόγραφα από γνωστούς εν ενεργεία και παλαίμαχους ποδοσφαιριστές, που έδωσαν το παρών τους και μάλιστα μπήκαν στο γήπεδο και αγωνίστηκαν.

Το παρών τους στην εκδήλωση έδωσαν η πρώτη κυρία της Δημοκρατίας Άντρη Αναστασιάδη, ο Δήμαρχος Λεμεσού Νίκος Νικολαϊδης, βουλευτές, δημοτικοί σύμβουλοι, ποδοσφαιρικοί παράγοντες και όχι μόνο.

Από το χθεσινό πανηγύρι χαράς και τις εισφορές που ακολούθησαν κατά τη διάρκεια της μέρας μαζεύτηκε ποσόν πέραν των 10 χιλιάδων ευρώ. Ποσό το οποίο αναμένεται να αυξηθεί με περαιτέρω δράσεις που αναλαμβάνει η MC DIGITAL MEDIA, μεταξύ αυτών και δημοπρασία.

Όλα τα έσοδα, θα κατατεθούν στο λογαριασμό που έχει ανοιχτεί στην Astro Bank στο όνομα Emiliano A. Fusco. IBAN: CY78008003020000000000391832.

Μια τεράστια αγκαλιά για τον μικρό Fusco! Πάνω από 8 χιλιάδες από το φιλανθρωπικό πανηγύρι της MC MEDIA! (pics)

Αγκαλιάστε κι εσείς τον μικρό Lucio… Βοηθήστε όπως μπορείτε!