Μια τεράστια αγκαλιά για τον μικρό Fusco! Πάνω από 8 χιλιάδες από το φιλανθρωπικό πανηγύρι της MC MEDIA! (pics)

Μια τεράστια αγκαλιά… τόση που να ταιριάζει στο μεγαλείο του αγώνα που δίνει για να νικήσει τον καρκίνο ο μικρός Lucio Fusco, άνοιξαν όσοι βρέθηκαν το πρωί στα γήπεδα YS στον Άγιο Αθανάσιο.

Το φιλανθρωπικό πανηγύρι χαράς που διοργάνωσε το πρωτοποριακό παιχνίδι Cyprus Fantasy League και στήριξε ο διαδικτυακός όμιλος MC Media στη Λεμεσό για την οικονομική στήριξη της οικογένειας Fusco που καλείται να δώσει την πιο μεγάλη «μάχη». Αύριο ο 3χρονος Lucio Fusco αναχωρεί με την οικογένεια του για τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, με σκοπό να υποβληθεί σε εξειδικευμένο κέντρο σε μια πολυδάπανη θεραπεία, που όμως του δίνει ελπίδες για ζωή.

Αθρόα η προσέλευση του κοινού -πέραν των 600 ατόμων- που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση για οικονομική βοήθεια του μικρού, με μικρούς και μεγάλους να προσφέρουν ελπίδα και παράλληλα να διασκεδάζουν με τη ψυχή τους.

 

Τουρνουά ποδοσφαίρου, βόλτες με πόνι, παιχνίδια survivor για τους μικρούς μας φίλους, παιχνίδια στόχων, τοίχος ευχών, φωτογραφίες και αυτόγραφα από γνωστούς εν ενεργεία και παλαίμαχους ποδοσφαιριστές, που έδωσαν το παρών τους και μάλιστα μπήκαν στο γήπεδο και αγωνίστηκαν.

Το παρών τους στην εκδήλωση έδωσαν η πρώτη κυρία της Δημοκρατίας Άντρη Αναστασιάδη, ο Δήμαρχος Λεμεσού Νίκος Νικολαϊδης, βουλευτές, δημοτικοί σύμβουλοι, ποδοσφαιρικοί παράγοντες και όχι μόνο.

Σε χαιρετισμό τους στην εκδήλωση τόσο η κυρία Αναστασιάδη, όσο και ο κύριος Νικολαϊδης, στάθηκαν στο μεγαλείο της συνεισφοράς όλων γι’ αυτόν τον καλό σκοπό και εξέφρασαν την ευχή όπως ο μικρός Lucio καταφέρει να βγει νικητής από την περιπέτεια αυτή.

Όλα τα έσοδα, από το εισιτήριο εισόδου, τα παιχνίδια, την υπαίθρια αγορά που στήθηκε στα γήπεδα αλλά και τις εισφορές που έγιναν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα κατατεθούν στο λογαριασμό που έχει ανοιχτεί στην Astro Bank στο όνομα Emiliano A. Fusco. IBAN: CY78008003020000000000391832

Από τη σημερινή φιλανθρωπική εκδήλωση μαζεύτηκε ποσόν πέραν των 8 χιλιάδων ευρώ, το οποίο θα κατατεθεί αύριο στο συγκεκριμένο λογαριασμό. Το ποσόν αναμένεται να αυξηθεί με κάποιες επιπλέον δράσεις που αναλαμβάνει η MC Digital Media και θα ολοκληρώσει εντός της εβδομάδας, μεταξύ αυτών και διαδικτυακή δημοπρασία.

Η MC Digital Media εκφράζει θερμές ευχαριστίες σε όλους για την παρουσία τους στην εκδήλωση.

cyprustimes.com