Αυτή η μαμά διδύμων απαντάει σε όσους λένε οτι οι μαμάδες που μένουν σπίτι «κάνουν τη ζωή τους!»

Η Anna Strode έχει ένα μήνυμα για όλους όσους θεωρούν οτι η ζωή στο σπίτι με δίδυμα 22 μηνών είναι διαφορετική από τη ζωή μιας μαμάς που δουλεύει!

«Νομίζετε οτι δεν δουλεύω;» Έγραψε κάτω από τη φωτογραφία της, στην οποία έχει το ένα παιδί στο μάρσιπο και το άλλο δίπλα της. «Νομίζετε οτι κάθομαι όλη μέρα στο σπίτι και παίζω με τα παιδιά μου; Νομίζετε οτι τα δίδυμα 22 μηνών μου επιτρέπουν να είμαι χαλαρή και να περιποιούμαι τον εαυτό μου και να γυμνάζομαι κάθε πρωί; Νομίζετε οτι έχω ενέργεια και για τρίτο παιδί;

Ε λοιπόν, δεν ξοδεύω ολόκληρη την ημέρα μου στο να γυμνάζομαι! Την ξοδεύω στο να αλλάζω πάνες, να προσπαθώ να αντιμετωπίσω τα tantrums, να παίζω με φορτηγά, να φτιάχνω φαγητό το οποίο καταλήγει στο πάτωμα, να καθαρίζω αυτό το φαγητό, να πάω στο πάρκο, να σπρώξω κούνιες, να τα κοιμίσω ακόμα και όταν γκρινιάζουν, να μάθω σε 2 μικρά ανθρωπάκια να μοιράζονται αντί να δαγκώνουν ο ένας τον άλλον, να τραγουδάω την αλφάβητο, να χτενίζω και να ντύνω 2 πεισματάρικα αγοράκια, να πλένω ματωμένα παντελόνια, να βάζω σκούπα 3 φορές την ημέρα…

Α, ξέχασα να αναφέρω τις διαρκείς μάχες ανάμεσα στα 2 μαιμουδάκια, τα οποία, μαντέψτε! Δεν παίζουν ειρηνικά και όμορφα όλη μέρα! Στην κυριολεξία δεν έχω ούτε στιγμή για να μπορέσω να πάρω τα μάτια μου από πάνω τους!

Ξέρετε, υπάρχουν μέρες που τα αγόρια ξυπνούν φωνάζοντας στις 5:30 και ακόμα φωνάζουν όταν ο μπαμπάς τους φεύγει από το σπίτι στις 7:00… Πραγματικά νιώθω σαν να πηγαίνω στην δουλειά! Οι μαμάδες στο σπίτι αγαπούν αυτό που κάνουν, αλλά πολλές φορές έχουν δάκρυα στα μάτια τους, πονοκεφάλους από τις συνεχείς φωνές, αίσθηση μοναξιάς αφού δεν έχουν κανέναν ενήλικα να ανταλλάξουν μια κουβέντα!

ΌΛΕΣ μας δουλεύουμε σκληρά και δεν έχει καμία σημασία να κάποια δουλεύει πιο σκληρά από την άλλη! Και η δουλειά μου είναι σκληρή, αλλά με ανταμείβει με τον καλύτερο τρόπο!

babyradio.gr