Ένταλμα σύλληψης για τη μητέρα του νεκρού βρέφους που βρέθηκε σε σακούλα στη Λευκωσία

Ένταλμα σύλληψης εναντίον της 26χρονης μητέρας του άτυχου βρέφους στη Λευκωσία – Το νεκρό νεογνό εντοπίστηκε όταν η μητέρα μεταφέρθηκε σε κλινική με πόνους – Παραμένει για νοσηλεία η 26χρονη

Ένταλμα σύλληψης εναντίον της 26χρονης αλλοδαπής  μητέρας του άτυχου βρέφους που βρέθηκε νεκρό σε νάιλον σακούλα στην οικία όπου διέμενε στη Λευκωσία εξέδωσε η αστυνομία.

Η 26χρονη, η οποία μεταφέρθηκε το Σάββατο το πρωί σε γυναικολογική κλινική με πόνους στο στομάχι, κρατείται ακόμη για νοσηλεία με τους ανακριτές της υπόθεσης να αναμένουν την έγκριση των γιατρών για να λάβουν κατάθεση από τη μητέρα.

Η τραγική ιστορία αποκαλύφθηκε όταν κατά τη ιατρική εξέταση, διαπιστώθηκε, ότι ήταν λεχώνα και απέβαλε ή γέννησε κατά το τελευταίο 24ωρο. Σε έρευνα που έγινε στο χώρο όπου διαμένει εντοπίστηκε (σε νάιλον τσάντα) ένα νεκρό νεογνό μαζί με τον πλακούντα και τον ομφάλιο λώρο.

Στη σκηνή κλήθηκαν μέλη διαφόρων υπηρεσιών της Αστυνομίας, τα οποία και ανέλαβαν τη διερεύνηση της υπόθεσης, καθώς επίσης και ιατροδικαστής, ο οποίος πιστοποίησε το θάνατο του νεογνού.

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση απόπειρας άμβλωσης από κυοφορούσα γυναίκα και απόκρυψης τοκετού.