Καγιά: «Γέννησα με καισαρική, αλλά κόλλησα γρίπη και έμεινα στο μαιευτήριο παραπάνω»(pic)

Η Βίκυ Καγιά πέρασε μια περιπέτεια με την υγεία της όταν βρισκόταν στο μαιευτήριο και αμέσως μετά την γέννηση του γιου της.

«Ήταν καισαρική, αλλά κόλλησα γρίπη και έμεινα στο μαιευτήριο παραπάνω. Έχεις ακούσει αυτό που λένε «μην πηγαίνετε στο νοσοκομείο και μη χαιρετάτε τις λεχώνες»; Έχουν δίκιο! Παρόλο που δεν με ένοιαζε το φύλο του παιδιού, ο ερχομός του Κάρολου-Ηλία με χαροποίησε. Τώρα έχουμε δύο και δύο!» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.

Λίγες μέρες μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της, του Κάρολου-Ηλία, όπως πρόκειται να ονομαστεί, η Βίκυ Καγιά απολαμβάνει τη μητρότητα, αν και έχει επιστρέψει πλήρως στις υποχρεώσει της καθημερινότητάς της.

«Στο  πρώτο μου παιδί, την Μπιάνκα, με είχε πιάσει αυτή η μανία του να μην έχω βοήθεια και να είμαι σε όλα δίπλα της. Αποκτώντας και δεύτερο παιδί αντιλήφθηκα ότι κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό. Χρειάζεται βοήθεια, που αυτή τη στιγμή μου την παρέχει η μητέρα μου. Λυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι δεν είμαι δίπλα στα παιδιά μου. Με την Μπιάνκα πηγαίνουμε στις κούνιες, στις δραστηριότητες, παίζουμε μαζί. Όταν έρχεται το δεύτερο παιδί αρχικά παθαίνει πανικό, τα χάνει, καθώς δεν ξέρεις πού να πρωτοπάω και ποιο να πρωτοφροντίσεις», λέει στο Πρώτο Θέμα.

Η Βίκυ Καγιά ποτέ δεν είχε κρύψει ότι ονειρευόταν μια οικογένεια με πολλά παιδιά. «Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευτυχία από ένα σπίτι γεμάτο παιδικές φωνές. Τα Σαββατοκύριακα, όταν έρχονται και τα δύο μεγαλύτερα παιδιά του συζύγου μου, γινόμαστε μια εξαμελής οικογένεια – καταλαβαίνεις. Τα μεγαλύτερα προσέχουν και προστατεύουν τα πιο μικρά. Να φανταστεί όταν ο Γιώργος και η Εριέττα είναι στο σπίτι μας, η Μπιάνκα ασχολείται μόνο μαζί τους. Αγαπιούνται τα παιδιά κι αυτό είναι υπέροχο, μεγάλη συμμαχία ζωής τα αδέλφια. Τα Σαββατοκύριακα μου είναι αφιερωμένα στο σύζυγο μου και τα παιδιά. Γίνομαι μάνα μιας πολύτεκνης οικογένειας!» τονίζει.

«Ποτέ δεν ήμουν κοσμική, πόσο μάλλον τώρα που υπάρχουν και δυο παιδιά στο σπίτι. Προτεραιότητα μου είναι ο σύζυγος και τα παιδιά μου. Η ζωή μου έχει αλλάξει. Όλα ήρθαν όταν και όπως έπρεπε. Τα έχω κάνει όλα. 25 χρόνια δουλεύω, είμαι χορτάτη από καριέρα και δημοσιότητα», εξομολογείται.

1
Πηγή: gossip-tv.gr