Μα πόσο έχει μεγαλώσει! Η κόρη του διάσημου ζευγαριού σε μία πολύ σπάνια εμφάνιση της!(video)

Έχει σχεδόν ένας ολόκληρος χρόνος από την τελευταία φορά που είδαμε την κόρη του διάσημου ζευγαριού σε κάποια εμφάνιση της. Εντάξει φυσικά και δεν το λες κακό αυτό, προστατεύουν την κόρη τους από τα φώτα της δημοσιότητας, είναι όμως ένα τόσο γλυκό κοριτσάκι, που πραγματικά μας έχει λείψει πολύ.

Οι γονείς της είναι δύο πολύ ταλαντούχοι ηθοποιοί, αλλά και πολύ όμορφοι, συνεπώς και η Everly δεν θα μπορούσε να μην τους μοιάσει έστω και λίγο. Αν θυμάσαι το όνομα της ίσως και να έχεις καταλάβει για ποια οικογένεια μιλάμε, αν πάλι όχι, τότε θα πρέπει να σου πούμε πως η κόρη του Channing Tatum και της Jenna Dewan έχει μεγαλώσει πάρα πολύ από την τελευταία φορά που την είδες.

Η τετράχρονη μικρή έκανε την εμφάνιση της μετά από πάρα πολύ καιρό στο Instagram account της μητέρας της στην γιορτή της γυναίκας και οφείλουμε να ομολογήσουμε πως έχει γίνει πια ολόκληρο κορίτσι. Η Everly απ’ ό,τι φαίνεται αγαπά πολύ την μαγεία και μία τέτοια εξάσκηση έκανε στο βίντεο που την τράβηξε η μαμά της. Και μπορεί να μην είδαμε το προσωπάκι της, δεν μπορείς όμως να αμφισβητήσεις πως έχει ψηλώσει πολύ και δείχνει υπέροχη.

Practicing her magic

A post shared by Jenna Dewan Tatum (@jennadewan) on