Ήταν όλοι εκεί στο κάλεσμα για στήριξη των μικρών ηρώων του Παιδοογκολογικού (pics)

Κανένα παιδί δεν πρέπει να πολεμά μόνο του τον καρκίνο!

Με το σύνθημα αυτό και με σκοπό την οικονομική ενίσχυση των οικογενειών των μικρών ηρώων του Παιδοογκολογικού μέσω του νεοσύστατου ταμείου που δημιουργήθηκε, MC Digital Media Group και Αμερικανική Ακαδημία Λεμεσού (Αθλητικό Τμήμα) διοργάνωσαν το πρωί της Κυριακής τουρνουά ποδοσφαίρου στη μνήμη του αδικοχαμένου μαθητή Γιώργου Μικελλίδη που έφυγε νικημένος από τη λευχαιμία.

Στο τουρνουά που διεξήχθη στα γήπεδα Y.S. Stadium (πρώην ΣΕΚ Αγίου Αθανασίου) συμμετείχαν τα παιδιά 8 ακαδημιών, γεννηθέντα το 2006.

Στο τουρνουά συμμετείχαν οι ακαδημίες Ομόνοια Λεμεσού, ΟΣΦΠ Λεμεσού, ΑΕΛ, LEMASIA A, LEMASIA B, Nikky Coerver, Mundialito και Ομόνοια Λάρνακας. Στον τελικό η ομάδα της Ομόνοιας Λεμεσού κατάφερε να επικρατήσει της ομάδας της ακαδημίας Nikky Coerver, ωστόσο αυτό είχε τη λιγότερη σημασία…

Τα παιδιά έπαιξαν, διασκέδασαν, έλαβαν μετάλλια και τιμητικές πλακέτες κι έδωσαν μαθήματα ζωής, υπενθυμίζοντας σε όλους μας ποιοι είναι οι πραγματικοί ήρωες της ζωής.

Εκτός από της ακαδημίες έγινε και αγώνας μεταξύ ομάδας παλαίμαχων διεθνών ποδοσφαιριστών και ομάδας των προπονητών των ομάδων, στον οποίο έλαβε μέρος και ο πατέρας του αδικοχαμένου Γιώργου Μικελλίδη, που «έφυγε»  τον Ιούλιο του 2017, στα 15 του χρόνια νικημένος από τη λευχαιμία.

Από την εκδήλωση δε θα μπορούσε να λείπει και ο Λουκάς Φουρλάς που ως γνωστό δίνει μεγάλο αγώνα για ενίσχυση των μικρών ηρώων του Παιδοογκολογικού και των οικογενειών τους. Παρόντες αγαπημένοι ποδοσφαιριστές, εν ενεργεία και παλαίμαχοι καθώς και ο αντιδήμαρχος Λεμεσού Νίκος Σύκας.

Από την εκδήλωση μαζεύτηκε ποσό ύψους πέραν των 3 χιλιάδων ευρώ.