Όλα έτοιμα για το αυριανό τουρνουά ποδοσφαίρου! Η MC Digital Media δίπλα στους μικρούς ήρωες με καρκίνο. (pics)

Τα παιδιά προπονήθηκαν, τα μετάλλια τους περιμένουν και όλα είναι έτοιμα στα γήπεδα Y.S. Stadium (πρώην ΣΕΚ Αγίου Αθανασίου) στη Λεμεσό για το αυριανό μεγάλο τουρνουά ποδοσφαίρου που συνδιοργανώνουν η MC Digital Media Group και η Αμερικάνικη Ακαδημία Λεμεσού (Αθλητικό τμήμα) στη μνήμη του αδικοχαμένου μαθητή, Γιώργου Μικελλίδη.

Στα πλαίσια της κοινωνικής τους προσφοράς, οι δύο οργανισμοί στοχεύουν στην καθιέρωση του τουρνουά σε ετήσια βάση, με στόχο την οικονομική ενίσχυση των οικογενειών των μικρών ηρώων του Παιδοογκολογικού (Ίδρυμα ΕΛΠΙΔΑ Για Παιδιά Με Καρκίνο & Λευχαιμία).

‘Ολοι στο Y.S. Stadium (πρώην ΣΕΚ Αγ. Αθανασίου) να βοηθήσουμε τους μικρούς μας ήρωες….

Γιατί κανένα παιδί δεν πρέπει να πολεμά μόνο τον καρκίνο!

Ακόμα και η πιό μικρή εισφορά είναι μεγάλη…

Στο τουρνουά που θα διεξαχθεί αύριο Κυριακή 4 Μαρτίου στις 9 το πρωί στα γήπεδα Y.S. Stadium (πρώην ΣΕΚ Αγίου Αθανασίου), θα συμμετέχουν παιδιά γεννηθέντα το 2006.

Με την ολοκλήρωση του τουρνουά και των βραβεύσεων, θα διεξαχθεί φιλικός αγώνας μεταξύ των προπονητών των ομάδων που θα συμμετάσχουν και ομάδας παλαίμαχων διεθνών ποδοσφαιριστών.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Γιώργος Μικελλίδης «έφυγε»  τον Ιούλιο του 2017, στα 15 του χρόνια νικημένος από τη λευχαιμία.