10 πράγματα που συμβαίνουν στο σπίτι μιας αγορομάνας!

Είμαι αγορομάνα. Πραγματικά! Έχω 3 αγόρια 7, 5 και 2 ετών. Και μολονότι δεν βάζουμε ταμπέλες σπίτι μας και έχουμε και κάποιες κούκλες και ροζ ρουχαλάκια, υπάρχουν κάποια πράγματα που φωνάζουν : ΑΓΟΡΙΑ!

Δείτε τι εννοώ:

1. Ταινία στους τοίχους. Δεν ξέρω γιατί. Δεν ξέρω πότε. Ξέρω απλά οτι μια μέρα τους βρήκα να παίζουν με μια μονωτική ταινία, η οποία κατέληξε ολόκληρη στους τοίχους μας.

2. Ο πόλεμος του…πέους!  Όλοι ασχολούνται με αυτό… Από την πιο μικρή ηλικία, από τότε που αλλάζουμε πάνες ακόμα, τα αγοράκια θα το ανακαλύψουν και θα ασχολούνται διαρκώς με αυτό.

3. Τσίσα παντού. Και ειδικά τριγύρω από την τουαλέτα. Τα αγόρια δεν έχουν στόχο, ή απλά παίζουν την ώρα της τουαλέτας!

4. Πάλη. Το αγαπημένο τους παιχνίδι. Παλεύουν όταν παίζουν, παλεύουν όμως και όταν μαλώνουν. Και άντε να καταλάβεις τι συμβαίνει κάθε φορά.

5. Αερίζονται συνέχεια και το βρίσκουν ξεκαρδιστικό. Άλλο ένα αγαπημένο τους παιχνίδι… Καμιά φορά το κάνω και εγώ μπροστά τους απλά για να δουν οτι και οι γυναίκες μπορούν να κάνουν ότι και οι άντρες.

6. Δυσοσμία. Πήγα στο αυτοκίνητό μου τις προάλλες και παρατήρησα μια δυσοσμία. Δεν ξέρω τι ακριβώς είναι αλλά ξέρω από που προέρχεται. Είναι αγόρια…

7. Χρωματιστά έπιπλα. Το καλύτερο πράγμα που έκανα πριν κάνω παιδιά; Να πάρω κόκκινους καναπέδες! Κρύβουν το αίμα, οι λάσπες φεύγουν ευκολότερα και μπορώ ακόμα και μεγαλύτερες βρομιές να βγάλω χωρίς να μείνει σημάδι! Και πιστέψτε με, έχω βγάλει πολλές βρομιές…

8. Θόρυβος. Νομίζετε οτι τα κορίτσια κάνουν θόρυβο; Νοικιάστε τα αγόρια μου για 2 μερούλες και θα δείτε… Ούτε οι ωτοασπίδες δεν κάνουν δουλειά με αυτά!

9. Φόρμες. Παντού και πάντα. Σχολείο, φροντιστήριο, μπάλα – παντού φοράνε φόρμες! Πλένονται εύκολα και δεν τι λυπαμαι αμα σκιστούν… Τα  αγόρια μου θεωρούν το καλό ντύσιμο κάτι σαν τιμωρία…Α και για να είμαι ειλικρινής μου λείπουν οι μέρες που ήταν μωρά κια τα φορούσα μέχρι και μικροσκοπικά παπιγιόν!

10. Αγκαλιές. Σοβαρά, η αγάπη των αγοριών για τη μαμά τους είναι απεριόριστη. Οι αγκαλιές και τα φιλιά σε αυτό το σπίτι είναι καθημερινά και δεδομένα!

Μπορώ να σκεφτώ πολλά ακόμα πράγματα που μόνο οι αγορομάνες θα καταλάβουν…

Ω, αγόρια μου, σας αγαπώ κι ας με παιδεύετε!

babyradio.gr