Δείτε για πρώτη φορά όλα τα εγγόνια του Νίκου Αναστασιάδη! Μια διαφορετική συνέντευξη

Ο Νίκος Αναστασιάδης έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ και φωτογραφήθηκε μαζί με τα εγγόνια του

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας σε μια διαφορετική συνέντευξη, μια συνεντέυη καρδιάς μοιράστηκε με τους αναγνώστες του εν λόγω περιοδικού και τον κόσμο, άγνωστες πτυχές της ζωής του, πως περνάει με τα εγγόνια του, τις επερχόμενες εκλογές και τους ανθυποψήφιους του.

 

Διαβάστε ένα απόσπασμα από την συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ:

 Νιώθετε πως παραμελείτε τη σύζυγό σας;
Μετά από τόσα χρόνια ακόμα και αν υπήρχαν αντιστάσεις, επιδεικνύει κατανόηση και έχει χωνέψει πως η πορεία μου ήταν και θα είναι προδιαγεγραμμένη.

Πείτε μας μια μεγάλη διαφωνία σας.
Για παράδειγμα, εγώ λατρεύω τους σκύλους. Η Άντρη είναι ψυχωτική με την καθαριότητα, δεν μπορεί να ανεχτεί να γυρνάνε όλη μέρα στο σπίτι οι σκύλοι. Είναι μια σημαντική διαφωνία.

Και πώς το λύνετε; Της λέτε “είμαι εγώ ο πρόεδρος και εγώ αποφασίζω”;
(γελάει) Όχι. Απλούστατα μένει έξω από το σπίτι ο σκύλος. Πληρώνει το τίμημα ο σκύλος!

Είστε σύζυγος, πατέρας, παππούς. Πώς είναι η ζωή του Νίκου Αναστασιάδη μακριά από την πολιτική;
Δεν έχω δυστυχώς τον ελεύθερο χρόνο που θα ήθελα, όπως τον έχει ο κάθε φυσιολογικός άνθρωπος.

Αν είχατε ελεύθερο χρόνο, πώς θα τον αξιοποιούσατε;
Μου αρέσει το κυνήγι και να παρακολουθώ ποδόσφαιρο. Αλλά, αν πας ποδόσφαιρο, δεν μπορείς να εκφραστείς, γιατί θα ακούσεις τα εξ αμάξης από τους άλλους. Και το κυνήγι που κατά κανόνα είναι Κυριακές είτε θα εκφωνώ λόγους σε μνημόσυνα ή κάποια άλλη υποχρέωση θα έχω.

 

Οι κόρες και τα εγγόνια σας είναι η τεράστια αδυναμία σας. Πώς αξιοποιείτε τον χρόνο σας μαζί τους;
Φροντίζω είτε Σάββατο είτε Κυριακή μεσημέρι να είναι όλη η οικογένεια μαζί. Οι καλύτερες μέρες, που μου δίνεται η ευκαιρία να τους χαρώ, είναι όταν πηγαίνουμε στο Τρόοδος Χριστούγεννα, Πάσχα και καλοκαίρι.

Αν δεν ήσασταν πολιτικός ή δικηγόρος, ποιο θα θέλατε να είναι το επάγγελμά σας;
Δικηγόρος!

 

Τι είναι αυτό που δεν γνωρίζει ο κόσμος για τον Νίκο Αναστασιάδη;
Ενδεχομένως τον πραγματικό Νίκο Αναστασιάδη! Η εικόνα που έδωσα στο παρελθόν, τουλάχιστον με τις τηλεοπτικές μου εμφανίσεις, τις έντονες συζητήσεις, τις έντονες αντιπαραθέσεις, την ειρωνεία, που ενίοτε χρησιμοποιούσα, οδήγησαν στον σχηματισμό μιας εικόνας, που δεν ανταποκρίνεται σε αυτό που είμαι στην πραγματικότητα. Τώρα, άρχισαν να καταλαβαίνουν πως δεν είμαι ο κακός λύκος! Αντίθετα, εκπλήσσονται και μου λένε πως είμαι πολύ ανθρώπινος. Πλέον θεωρώ πως ξεπεράστηκε το πρόβλημα.