Η πρώτη εμφάνιση των παιδιών των Brangelina μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου τους! (pics)

Αυτό που σκέφτονται όλοι μέσα σε ένα χωρισμό είναι τα παιδιά. Και στη συγκεκριμένη περίπτωση των Brangelina δεν είναι ούτε ένα, ούτε δύο αλλά έξι. Και οι δύο σταρς βέβαια θέλουν μόνο το καλό τους και για αυτό έχουν ζητήσει από τα Μέσα να τους δώσουν χώρο αυτή την περίοδο.
Τα ξένα όμως sites δημοσιεύουν σήμερα τις πρώτες φωτογραφίες των παιδιών της Angelina και του Brad, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου τους. Τα παιδιά έπαιζαν στο πάρκο και δεν ήταν κάτω από την επίβλεψη της νταντάς αλλά τους αδερφού της ηθοποιού. Υπήρχαν μερικές φήμες πως η οικογένεια απέλυσε τη νταντά πριν από δύο μήνες περίπου, οπότε ο Havel έχει αναλάβει τα ηνία.

bratgiol

bratgiol1
Ιδιαίτερα ο Knox έδειχνε ιδιαίτερα θλιμμένος και μας έκανε εντύπωση. Η dailymail αναφέρει πως οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες ακριβώς την προηγούμενη ημέρα από την ανακοίνωση του διαζυγίου τους. Φανταζόμαστε πως γνώριζαν ήδη. Το ζευγάρι έχει αποδείξει πολλές φορές ότι τα προστατεύει, οπότε δε νομίζουμε πως θα αφήναν να διαρρεύσει αυτή η είδηση πριν το συζητήσουν μαζί τους.

babybratgio

babybratgio1