Η γυναίκα που παίρνει 2.000 λίρες για να μάθει τα παιδιά να αποχωριστούν την πάνα! (pics)

Αυτοαποκαλείται ως η πρώτη επαγγελματίας εκπαιδευτής γιογιό της Βρετανίας και κάνει αυτό ακριβώς που λέει το όνομά της: Υπόσχεται ότι μαθαίνει στα παιδιά να αποχωρίζονται την πάνα τους σε κάτι λιγότερο από μία εβδομάδα.

Η μαμά των τριών παιδιών, Amanda Jenner θεωρείται πλέον ότι έχει μια τέτοια ικανότητα να βοηθάει τα παιδιά να κάνουν το αποφασιστικό βήμα ώστε το έχει κάνει πλέον επάγγελμα πλήρους απασχόλησης. Σύμφωνα με τη βρετανική Mirror, για 2.000 λίρες, εκείνη δεσμεύεται να μείνει στο σπίτι μιας οικογένειας μέχρι και πέντε ημέρες και νύχτες ώστε να βεβαιωθεί ότι μικρά αγγελούδια του κάθε γονιού είναι καλά και έχουν πραγματικά απαλλαγεί από τις πάνες μια και καλή.

poumathaineipos1

Οι υπηρεσίες της Amanda, μάλιστα, έχουν αποδειχθεί τόσο δημοφιλείς ώστε έχει ακόμη και μια λίστα αναμονής για σχεδόν ένα χρόνο. Η ίδια πιστεύει ότι ο ολοένα και πιο πολυάσχολος τρόπος ζωής των γονέων έχει συμβάλει στα προβλήματα εκπαίδευσης των νηπίων με το γιογιό.

poumathaineiposΗ γυναίκα που έχει πλέον μια Ακαδημία Εκπαίδευσης Γιογιό δήλωσε για το ιδιαίτερο επάγγελμά της: «Εγώ πηγαίνω και μένω σε ένα σπίτι για τρεις ημέρες ώστε να ζήσω με την οικογένεια, αλλά αν χρειάζονται περισσότερες ημέρες, παραμένω επιπλέον δυο μέρες. Όλα πάντα πήγαν καλά και δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα με κανένα παιδί ακόμη και όταν το επισκέφτηκα μετά. Η δουλειά μου έχει πραγματικά απογειωθεί και είμαι κλεισμένη για πολύ καιρό. Την επόμενη εβδομάδα πάω να εκπαιδεύσω κάποια δίδυμα».

poumathaineipos3

Όπως αποκαλύπτει επισκέπτεται και εκπαιδεύει κυρίως παιδιά ηλικίας άνω των τριών ετών. Μερικοί από τους πελάτες της είναι πλούσιοι και άλλοι ζουν στο μέσο όρο από άποψη οικονομικής δυνατότητας. Στην τιμή των 2.000 λιρών περιλαμβάνεται το σετ εκπαίδευσης για το γιογιό που φέρνει στο σπίτι και η αμέριστη προσοχή της ίδιας. Επιπλέον όσες μέρες ζει με την οικογένεια, δίνει διάφορες συμβουλές που μπορεί να είναι χρήσιμες στους γονείς.

poumathaineipos4

Όπως τονίζει, το να μπορεί να πηγαίνει ένα παιδί μόνο του στην τουαλέτα μπορεί να επηρεάζει όλη την κοινωνική του συμπεριφορά και τη συναναστροφή του με τα άλλα παιδιά που έχουν βγάλει ήδη τις πάνες. Η ίδια πάντως απολαμβάνει τη δουλειά της και τα άτομα στη λίστα της αυξάνονται.