Λόγοι για να πει ψέματα μια γυναίκα για την ηλικία της!

Το να κρύψει μια γυναίκα τα χρόνια της είναι μάλλον στη φύση της. Που οφείλεται όμως αυτή η συμπεριφορά; Γιατί οι γυναίκες λένε ψέματα για την ηλικία τους; Σίγουρα υπάρχουν σημαντικοί λόγοι που συμβαίνει αυτό. Ορίστε οι σημαντικότεροι:

Κατάλοιπα περασμένης εποχής 

Οι άντρες απλώς ωριμάζουν ενώ οι γυναίκες γερνάνε. Αυτή είναι μια νοοτροπία περασμένης εποχής, η οποία όμως εξακολουθεί να επηρεάζει τη σύγχρονη γυναίκα. Οι γυναίκες καταφεύγουν στο ψέμα γιατί φοβούνται μήπως πέρασε η μπογιά τους.

Αισθάνεσαι αλλά και φαίνεσαι σέξι. Γιατί να το καταστρέψεις;

Είσαι σε ένα happening κομψά ντυμένη και περιποιημένη. Όλοι νομίζουν ότι είσαι τουλάχιστον δέκα χρόνια νεότερη από ότι πραγματικά είσαι. Παρατηρείς ότι τραβάς τα βλέμματα πολλών αντρών. Ποιος ο λόγος να μην κρύψεις και κανένα χρονάκι; Το να λες ψέματα για την ηλικία σου αποτελεί πρόβλημα μόνο όταν κοροϊδεύεις τον ίδιο σου τον εαυτό. Για τους άλλους δεν υπάρχει πρόβλημα!!!

Οι αγενείς ερωτήσεις δεν αξίζουν ειλικρινείς απαντήσεις

Όταν ένας άνδρας ρώτα την ηλικία μιας γυναίκας μόνο διακριτικός δεν είναι. Άλλωστε εσύ δεν τον ρώτησες πόσα παίρνει; Γιατί αυτος να σε ρωτήσει πόσο χρονών είσαι; Στις αδιάκριτες ερωτήσεις λοιπόν δεν αξίζουν ειλικρινείς απαντήσεις.

Οι αριθμοί δε λένε πάντα την αλήθεια

Μια γυναίκα που φροντίζει τον εαυτό της και διατηρεί άψογη φυσική κατάσταση με γυμναστική και την κατάλληλη δίαιτα, σίγουρα φαίνεται αλλά και αισθάνεται αρκετά πιο νέα από ότι πραγματικά είναι. Σε μια τέτοια περίπτωση αυτός ο ψυχρός αριθμός της ηλικίας σίγουρα δεν λέει την αλήθεια.