Η Αγγελική Ηλιάδη μας συστήνει τους γιους της! Η συνέντευξη στην Ελένη Μενεγάκη! (video)

Η Αγγελική Ηλιάδη άνοιξε το σπίτι της στην κάμερα της εκπομπής της Αγγελικής Ηλιάδη. Η τραγουδίστρια μας σύστησε τους δύο της γιους για πρώτη φορά και μίλησε για την οικογένειά της!

«Θέλω να τους δω ευτυχισμένους στη ζωή τους, και να ακολουθήσουν αυτό που επιθυμούν στη ζωή τους,. όταν φεύγω από τα παιδιά, έστω και για μία δυο μέρες δεν μπορώ, είναι ο βασικός μου ρόλος της μαμάς. Οι διαφορές τους είναι ηλικιακά και μόνο, μοιάζουν πολύ στον χαρακτήρα! Ο Μπάμπης μικρότερος τραγουδούσε πάρα πολύ, μάθαινε τα τραγούδια μου, έχει πολύ ωραία φωνή, αλλά αλλάξανε τα γούστα μου, του αρέσει το ποδόσφαιρο και τον στηρίζω! Ο μικρούλης τώρα έχει αρχίσει και τραγουδάει στον παιδικό σταθμό!

Έχω φανταστεί τον εαυτό μου στη Βουλή, έχω αδυναμία στον Γιάννη τον Μανιάτη στην Κεντροαριστερά, είναι ένα άντρας παλιάς κοπής!» είπε η τραγουδίστρια.

«Όταν γεννήθηκα, δεν ήξερα ότι είναι και τραγουδίστρια, οπότε δεν μου φαίνεται παράξενο, ήξερα ότι έχει αυτή τη δουλειά!» είπε ο μεγάλος της γιος, ενώ και ο αξιολάτρευτος μικρούλης έκανε τα δικά του on camera, κάνοντας την Ελένη να λιώσει!

Δείτε περισσότερα στο βίντεο που ακολουθεί:

youweekly.gr