Εξοργιστικό βίντεο: Babysitters κλείνουν βρέφος στο ψυγείο για να σταματήσει να κλαίει!

Εικόνες που σοκάρουν και προκαλούν οργή – Δύο νεαρές babysitters έκλεισαν βρέφος στο ψυγείο – Το κατέγραψαν σε βίντεο – Χειροπέδες στις δύο έφηβες

Ούτε το μικρό της ηλικίας τους δεν μπορεί να δικαιολογήσει την ανευθυνότητα δύο έφηβων κοριτσιών από το Danvers κοντά στη Βοστώνη των ΗΠΑ.

Οι δύο νεαρές κοπέλες είχαν αναλάβει το βράδυ της Δευτέρας να έχουν υπό την επίβλεψη τους ένα βρέφος. Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου δείχνει ότι μάλλον ήταν αρκετά ανίκανες για κάτι τέτοιο καθώς είχαν τη φαεινή ιδέα να βάλουν το βρέφος στο ψυγείο για να το κάνουν να σταματήσει να κλαίει.

Είχαν μάλιστα και το θράσος να κινηματογραφούν το γεγονός με τις ίδιες να γελούν ενώ το βρέφος συνέχισε να κλαίει.  Κλείνοντας την πόρτα του ψυγείου η μία ακούγεται να λέει «αντίο» και όταν το έβγαλαν ακούστηκε η μία να λέει «δείτε, είναι καλά». Θέλοντας να κοκορευτούν για το… αστείο (!) τους ανέβασαν το βίντεο στο Snapchat.

Μετά τη δημοσιοποίηση του περιστατικού η αστυνομία φόρεσε χειροπέδες στις δύο ανήλικες και το δικαστήριο ανηλίκων τους πρόσαψε κατηγορίες για έκθεση του παιδιού σε κίνδυνο.

Παραμένει άγνωστο για πόση ώρα έμεινε το βρέφος στο ψυγείο ωστόσο οι αρχές ανέφεραν ότι ευτυχώς δεν υπέστη οποιοδήποτε τραυματισμό.